Midsona kehittää ja markkinoi tuotteita kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan. 

Midsona on Eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja ja visiomme on nousta Euroopan johtaviin yrityksiin.  

Tarjoamme kattavan ja luotettavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. - Kaikkine keskiössä sinun hyvinvointisi ja terveytesi. Jokaista tuotettamme on kehitetty huolella ja tuotemerkkimme tunnistetaan laajasti ympäri pohjoismaita. 

Löydät tuotteitamme päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista sekä apteekeista. 

Midsona Konserni

Midsona konsernissa työskentelee Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Espanjassa, Ranskassa ja Suomessa yhteensä n. 700 henkilöä ja liikevaihtomme vuonna 2019 oli n. 312M€

Tuotevalikoimaamme Suomessa kuuluvat omat tunnetut tuotemerkit kuten Tri Tolonen, Urtekram, Friggs, Naturdiet, Elivo sekä edustamiemme päämiesten Compeed, Salus, Dream sekä Yogi tuotesarjat.

Tuotteitamme tarjoavat kuluttajille niin päivittäistavarakaupat, luontaistuotemyymälät, apteekit kuin ammattikeittiötkin. Lanseeraamme ammattitaitoisen henkilöstömme voimin vuosittain kymmeniä nykykuluttajan tarpeisiin kehitettyjä uutuustuotteita.

Suomessa meitä Midsonalaisia on 29 henkilöä ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli n. 22M€. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla ja Salossa. Kenttämyyntihenkilöstömme palvelevat asiakkaitamme ympäri maata.