Midsona kehittää ja markkinoi tuotteita kaikille, jotka haluavat huolehtia päivittäisestä hyvinvoinnistaan. 

Midsona on eurooppalainen, Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja ja haluamme olla markkina-alueemme yksi johtavista yrityksistä hyvinvoinnin ja terveyden saralla.

Tarjoamme kattavan tuotevalikoiman Pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita arjen ja juhlan hetkiin. Midsona konsernissa työskentelee Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Espanjassa, Ranskassa ja Suomessa yhteensä n. 834 henkilöä ja liikevaihtomme vuonna 2021 oli n. 370M€.

Tuotteemme ovat saatavilla päivittäistavarakaupoissa, tavarataloissa, apteekeissa ja luontaistuotekaupoissa. www.midsona.fi

Midsona Konserni

Tuotevalikoimaamme Suomessa kuuluvat omat tunnetut tuotemerkit kuten bertil's, Gainomax, Earth Control, Tolonen, Urtekram, Friggs, Naturdiet, Elivo sekä edustamiemme päämiesten Veet, Durex, Weleda, Compeed, Salus, sekä Yogi tuotesarjat.

Tuotteitamme tarjoavat kuluttajille niin päivittäistavarakaupat, luontaistuotemyymälät, apteekit kuin ammattikeittiötkin. Lanseeraamme ammattitaitoisen henkilöstömme voimin vuosittain kymmeniä nykykuluttajan tarpeisiin kehitettyjä uutuustuotteita.

Suomessa meitä Midsonalaisia on 44 henkilöä ja liikevaihtomme vuonna 2022 oli n. 40M€. Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla. Kenttämyyntihenkilöstömme palvelevat asiakkaitamme ympäri maata.