Elivo tuotemerkin alta löytyy vitamiinivalmisteita, kosmetiikkaa ja intiimituotteita. Elivo ravintolisissä on huomioitu suomalaiset ruokailutottumukset ja todennäköisimmät ravintovajeet.

Raikkaat ja laadukkaat Elivo tuotteet.

Elivo

Elivo on kotimainen hyvinvointituoteperhe, joka on kehitetty eri alojen asiantuntijoiden kanssa huomioiden suomalaisten kuluttajien tarpeet. Elivo-tuotteet löydät apteekista ja tavarataloista.

Elivo Omega-3 VahvaPlus 70 kaps.

Ravintolisä
Yhdessä kapselissa on 1020 mg etyyliesteröityjä omega-3-rasvahappoja, joista 600 mg on E-EPA:a ja 300 mg E-DHA:ta. Etyyliesterimuotoisina omega-3-rasvahapot ovat paremmin elimistön käytettävissä. EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Edullinen vaikutus saadaan nauttimalla päivittäin 250 mg EPA:a ja DHA:ta. DHA edistää aivotoiminnan ja näön pysymistä normaalina. Edullinen vaikutus saadaan nauttimalla päivittäin 250 mg DHA:ta.
Elivo Omega-3 Vahva Plus ei sisällä kalan proteiinia ja sopii siksi useimmiten kala-allergikoille.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Sisältää

Suositeltava vuorokausiannos (1 kaps.) sisältää: Etyyliesteröityä kalaöljytiivistettä 1200 mg, Omega-3-rasvahappoja 1020 mg (E-EPA-rasvahappoa 600 mg, E-DHA-rasvahappoa 300 mg, E-vitamiinia 3,3 mg. Ainesosat: etyyliesteröity KALAöljytiiviste, liivate, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), D-alfa-tokoferoli

Tietoa

Tuotenumero 1066322
Säilytysohje Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Weight: 83g

Samankaltaiset tuotteet

Jälleenmyyjät