Suomalaisille suunnitellut laadukkaat Elivo tuotteet.

Elivo

Elivo on suomalainen hyvinvointituoteperhe, joka on kehitetty eri alojen asiantuntijoiden kanssa huomioiden suomalaisten kuluttajien tarpeet. Elivo-tuotemerkin alta löytyy ravintolisiä, kosmetiikkaa ja intiimituotteita. Elivo-ravintolisissä on huomioitu suomalaiset ruokailutottumukset ja todennäköisimmät ravintovajeet. Kosmetiikkatuotteiden koostumukset ovat herkällekin iholle sopivia. Elivo-tuotteet löydät apteekista ja tavarataloista. Raikkaat ja laadukkaat Elivo-tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Lähes kaikilla Elivo-tuotteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlipputunnus.

Elivo Omega-3 VahvaPlus

Ravintolisä
Yhdessä kapselissa on 1020 mg etyyliesteröityjä omega-3-rasvahappoja, joista 600 mg on E-EPA:a ja 300 mg E-DHA:ta. Etyyliesterimuotoisina omega-3-rasvahapot ovat paremmin elimistön käytettävissä. EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Edullinen vaikutus saadaan nauttimalla päivittäin 250 mg EPA:a ja DHA:ta. DHA edistää aivotoiminnan ja näön pysymistä normaalina. Edullinen vaikutus saadaan nauttimalla päivittäin 250 mg DHA:ta.
Elivo Omega-3 Vahva Plus ei sisällä kalan proteiinia ja sopii siksi useimmiten kala-allergikoille.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livvstil.

Sisältää

Etyyliesteröity KALAöljytiiviste, liivate, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), D-alfa-tokoferoli.
 
Den rekommenderade dagliga dosen (1 kaps.) innehåller: Etylesterierat tiskoljekoncentrat 1200 mg, Omega-3-fettsyror 1020 mg (E-EPA-fettsyra 600 mg, E-DHA-fettsyra 300 mg, E-vitamin 3,3 mg. Ingredienser: etyliesterifierat FISKpöjekoncentrat, gelatin, fuktighetsbevarande medel (glycerol), D-alfa-tokoferol

Tietoa

Tuotenumero 1066322
Koko 70 kaps
Säilytysohje Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Samankaltaiset tuotteet

Jälleenmyyjät