RTD Shake –juoma (VLCD) Kaakao-Hasselpähkinä

Hasselpähkinä-Kaakao Shaken pohjana on makoisa hasselpähkinäjuoma.  RTD Shake Ready to drink-juomat ovat heti valmiita nau­tittavaksi. Hyvänmakuiset valmisjuomat laihdutukseen, painonhallintaan tai fiksummaksi välipalaksi. Shake-juomat ovat täyttäviä. Niillä voidaan korvata kaikki päivän ateriat tai osa päivän aterioista muun ruokavalion yhteydessä.

Säännöllisen ateriarytmin ylläpitäminen voi olla kiireessä vaikeaa. Lounas on saattanut jäädä väliin ja illalla tekisi mieli syödä jääkaappi tyhjäksi tai napata vauhdissa vaikkapa vain suklaapatukka. Herkullisilla Naturdiet- uutuuksilla pystyy helposti välttämään nämä tilanteet.

Naturdiet Shake juomat sopivat paitsi laihduttamiseen myös normaalipainon ylläpitoon sekä ovat kätevä tapa saada nopea ja terveellinen ravinto kiireisenä päivänä.  Ne ovat terveellisempi vaihtoehto kuin rasvainen ruoka ja naposteltavat herkut.  Niistä saa energiaa vain 150cal, ne pitävät pitkään kylläisinä sekä sisältävät monipuolisesti ravintoaineita.  Naturdiet on lääketehtaan kehittämä erittäin hyvänmakuinen niukkaenerginen ravintosarja painonhallintaan.

Ainesosat

Hasselpähkinäjuoma (vesi, hasselpähkinämassa (1,2 %)), maitoproteiini, sokeri, maltodekstriini, vähärasvainen kaakaojauhe (1 %), vehnädekstriini, inuliini,  sakeuttamisaine (mikrokiteinen selluloosa, natriumkarboksimetyyliselluloosa, karrageeni), kivennäisaineet**, vitamiinit***, rapsiöljy, auringonkukkaöljy,  aromi, makeutusaineet (asesulfaami K, natriumsakariini).