Käyttäjämme kertovat

Keräämme aktiivisesti käyttäjiemme kokemuksia Naturdiet-tuotteista ja pyrimme kehittämään jatkuvasti sekä tuotteita että palvelua. Anna äänesi kuulua ja kerro meille, mitä mieltä olet ja kuinka olet onnistunut painon pudotuksessa.

Tiina

Naturdiet-tuotteet todellakin toimii. 13 viikkoa takana ja painoa lähtenyt 21,7 kg :D

Marja

Söin tuotteita neljästi päivässä. Kertaakaan en kärsinyt näläntunteesta eikä mielihaluja juuri syntynyt. Se kertoo tuotteen laadukkuudesta. Jaksoin urheilla 3-4 kertaa viikossa, vaikka söin pelkkiä Naturdiet-tuotteita, salaattia ja omenaa.

Aloitin 2 viikkoa pelkillä Naturdiet-tuotteilla, sitten kuukauden ajan kevyellä ruokavaliolla, jolloin pari Naturdiet-tuotetta korvaamassa aterioita päivittäin ja lopuksi jälleen 2 viikkoa pelkillä Naturdiet-tuotteilla ja 7 kiloa poissa:D. Keho myös tuntuu ja näyttää kiinteämmältä.

Mari

Olin 24 päivän ajan Naturdiet-dieetillä. Aloitin ensimmäisen viikon pelkillä shake-juomilla. Sen jälkeen korvasin pari kolme päivää viikosta pelkillä shake-juomilla. Viikonloppuisin annoin kuitenkin itselleni luvan pieneen herkutteluun, kuitenkin kevyesti. Tuon jälkeen taas viikko pelkillä shake-juomilla. 24 päivän jälkeen 7 kg kevyempänä! Mahtavaa! Toimii!


Naturdiet-samlingsbild-1501.jpg

Fiksu valinta

Naturdietillä on tuotteita terveelliseen elintapaan riippumatta kaipasitko aamupalaa, lounasta tai välipalaa. Aina vähäisellä energiamäärällä, mutta kaikki kehosi päivittäin tarvitsemat vitamiinit ja mineraalit. Useissa tuotteistamme on myös paljon proteiinia, joka sopii aktiiviseen elämäntapaan.

Tuotteemme