Miten Naturdiet toimii?

Jos syöt vähemmän kuin kulutat, painosi putoaa. Varsin yksinkertaista - ja täysin tieteellistä.

Ainoana ravinnonlähteenä

Voit käyttää Drinkmixiä ja Shake-juomia ainoina ravinnonlähteinäsi, nk. VLCD-ruokavaliona. VLCD on lyhenne, joka tarkoittaa "very low calorie diet (erittäin vähäkalorinen ruokavalio)", ja se seuraa elintarvikeviraston sääntöjä, jotka koskevat enintään 800 kcal päivässä sisältäviä ravintolisiä.

Voit käyttää Drinkmixiä tai Shake-juomia ainoana ravinnonlähteenä jopa kolmen viikon ajan. Jos et syö mitään muuta, painosi putoaa varmasti. Jos haluat jatkaa käyttöä kolmea viikkoa pidempään, keskustele asiasta lääkärin kanssa.

Vaihda yksittäisiä aterioita Naturdietiin

Jos painoa ei tarvitse pudottaa nopeasti tai paljon, jos haluat ylläpitää saavuttamaasi tavoitepainoa tai jos vain haluat terveellisempiä välipaloja, suosittelemme vaihtamaan yhden tai kaksi ateriaa/välipalaa päivässä johonkin Naturdietin tuotteista. Voit myös valita Drinkmixin tai Shake-juoman sijaan smoothien tai patukan nk. LCD (Low Calorie Diet, vähäkalorinen ruokavalio) -vaihtoehtona.

Hyvä välipala

Välipalana ja treenauksen yhteydessä LSHP-tuotteet käyvät hyvin. Niiden hiilihydraattipitoisuus on matala, proteiinipitoisuus korkea ja kuten Naturdiet, ne sisältävät vähän kaloreita.

Älykäs vaihtoehto

Naturdietillä on vaihtoehtoja terveelliseen elintapaan riippumatta kaipasitko aamupalaa, lounasta tai välipalaa. Aina vähäisellä energiamäärällä, mutta juuri kaikki kehosi päivittäin tarvitsemat vitamiinit ja mineraalit. Useissa tuotteistamme on myös paljon proteiinia, joka sopii aktiiviseen elämäntapaan.


Naturdiet-samlingsbild-1501.jpg

Fiksu valinta

Naturdietillä on tuotteita terveelliseen elintapaan riippumatta kaipasitko aamupalaa, lounasta tai välipalaa. Aina vähäisellä energiamäärällä, mutta kaikki kehosi päivittäin tarvitsemat vitamiinit ja mineraalit. Useissa tuotteistamme on myös paljon proteiinia, joka sopii aktiiviseen elämäntapaan.

Tuotteemme
Naturdiet-griffeltavla.jpg

Yleisimpiä kysymyksiä

Monilla käyttäjillä herää samanlaisia ​​kysymyksiä Naturdiet-tuotteista ja niiden käytöstä. Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Kysymyksiä & vastauksia
användareberättar.jpg

Käyttäjäkokemuksia

Lue, miten muut ovat käyttäneet Naturdietiä ja onnistuneet.

 

Lue lisää