Triomega Kids + D-vitamiini - Midsona Finland
Triomega-kids-banneri.jpg

Triomega Kids + D-vitamiini

Hedelmänmakuinen pureskeltava Omega-3 + D-vitamiini

Omega-3-rasvahapot ovat välttämättömiä rasvahappoja, joita lapsi tarvitsee kasvuiässä. Kapselit sisältävät lisäksi D-vitamiinia, joka edistää luiden pysymistä normaalina ja normaalin lihastoiminnan ylläpitoa.

Triomega Kids -valmisteen sisältämien Omega-3-rasvahappojen suhde (DHA/EPA) on muokattu lapsen tarpeiden mukaan. Tutkimusten mukaan lapset hyötyvät vahvasta DHA-pitoisuudesta, joka edistää näön ja aivotoiminnan pysymistä normaalina*.

Elintarvikenimi

Hedelmänmakuinen pureskeltava Omega-3 + D-vitamiini, makeutettu sakariinilla

Käyttöalue

Täydentämään ruokavaliota Omega-3-rasvahapoilla ja D-vitamiinilla, erityisesti jos syödään rasvaista kalaa harvemmin kuin 2-3 kertaa viikossa.

Suositeltava vuorokausiannos   1-2 kapselia päivässä. Ohjeenmukaista annostusta ei saa ylittää. Kapselit voidaan pureskella tai niellä kokonaisina. Valmisteen käyttöä ei suositella alle   5-vuotiaille lapsille, joiden voi olla vaikea niellä kapseleita. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on jostain syystä heikentynyt.

Suositeltava vuorokausiannos (1-2 kaps.) sisältää:
Kalaöljyä 580 - 1160 mg, josta

Omega-3-rasvahappoja
175 - 350 mg,
josta
EPAa  30 - 60 mg
DHAta  125 - 250 mg
D3-vitamiinia  5 - 10 µg (100 - 200 % *)

  * vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

 
 EU:n hyväksymät terveysväitteet
  • DHA edistää näön ja aivotoiminnan pysymistä normaalina*.
  • D-vitamiini edistää luiden pysymistä normaalina ja normaalin lihastoiminnan ylläpitoa.

  *DHA:n edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla sitä 250 mg päivittäin.

Pakkauskoko 60 purukapselia
Saatavuus

Päivittäistavarakaupat ja apteekit

Muuta

Laktoositon, hiivaton, gluteeniton. sokeriton, ei maidon aineosia. Öljy saadaan tonnikalasta (Tyynivaltameri, Atlantti, Intian valtameri).

Saatavana lapsille tarkoitettu ilmainen mobiilipeli. Lataa omasi oman mobiililaitteesi sovelluskaupasta nimellä  triomega kids

Ravintolisiä ei pidä käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion korvikkeena. Terveet elämäntavat ovat tärkeitä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa