Probi Mage Travel Pack

Probi Mage -maitohappobakteerituotteet perustuvat 20-vuotiseen ruotsalaiseen kliiniseen tutkimustyöhön, jonka seurauksena löydettiin maitohappobakteeri Lactobacillus plantarum 299v (LP299V®). Probi Mage rakentuu LP299V®-maitohappobakteerin ansiosta kehon luontaisiin, hyvinvoivassa suolistossa eläviin bakteereihin. Lactobacillus plantarum on yksi tärkeimmistä suoliston hyvinvointiin vaikuttavista bakteereista. Yksi kapseli sisältää jopa 10 miljardia elävää Lactobacillus plantarum -maitohappobakteeria, jotka auttavat suolistoasi säilyttämään sen luontaisen hyvinvoinnin myös matkustaessa.

Kätevä matkakoko kulkee helposti mukana, ja yksi Probi Mage kapseli päivässä riittää säilyttämään suolistosi hyvinvoinnin myös ulkomaanmatkoilla. Täysin vegaaninen ja laktoositon Probi Mage sopii koko perheelle aina 3-vuotiasta lähtien, myös raskauden ja imetyksen aikana käytettäväksi.

Suositeltava vuorokausiannos: 1 kapseli päivässä veden kanssa. Kapseli voidaan myös avata ja sisältö sekoittaa kylmään ruokaan tai juomaan.

Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Säilytys: kuivassa, pienten lasten ulottumattomissa.

Pakkauskoko: 20 kapselia.

Probi Mage Travel Pack

Jälleenmyynti: Terveyskaupat, apteekit, tavaratalojen terveystuoteosastot sekä hyvin varustetut kauneushoitolat, terapeutit ja terveysalan verkkokaupat.