Eskimo-3 Pure nestemäinen kalaöljy

Stabiili ja luonnollinen Eskimo-3 Pure nestemäinen kalaöljy sisältää runsaasti sydämen hyvinvointia ylläpitäviä omega-3-rasvahappoja. Nauttimalla päivittäin 250 mg EPA- ja DHA-rasvahappoja saavutetaan sydämelle suotuisa vaikutus. Tarvittavan määrän saat jo 1 ml Eskimo-3 nestemäistä kalaöljyvalmistetta. Nestemäinen kalaöljy on neutraalin makuinen ja helppo nauttia. Eskimo-3-tuotteet ovat Friend of The Sea -sertifioitu, eli ne täyttävät ympäristöystävällisten kalastus- ja tuotantomenetelmien käytön vaatimukset. Tuote sisältää vain GMO-vapaita aineosia.

Huom. sisältää kalan ainesosia.

Suositeltu vuorokausiannos: 1–3 ml päivittäin ruokailun yhteydessä. Annosmäärä tulee suhteuttaa ravinnoksi nautittavan kalan määrään. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei pidä ylittää.

Suositeltu vuorokausiannos sisältää:

Kalaöljy1 kapseli3 kapselia%*
Omega-3 rasvahapot 350 mg 1050 mg -
josta EPA 160 mg 480 mg -
josta DHA 100 mg 300 mg -

* päivittäisen saannin vertailuarvo

- = vertailuarvoa ei ole määritetty

Eskimo Nestemainen Kalaöljy

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elintapoja.

Säilytys: Tuote säilytetään valolta suojattuna, mielellään pakkauslaatikossa. Avattu pullo jääkaapissa. Lasten ulottumattomissa.

Pakkauskoko: 210 ml.

Jälleenmyynti: Terveyskaupat, apteekit, tavaratalojen terveystuoteosastot sekä hyvin varustetut kauneushoitolat, terapeutit ja terveysalan verkkokaupat.