Ajankohtaista


Televisiokokki ja perheenäiti Teresa Välimäki tietää, mitä on jatkuvat hermosärky. Onneksi hän tietää, kuinka se päihitetään ja samalla löydetään elämään uusia voimavaroja.

Lue lisää
Tri_Tolonen_Omega_3_EPA_650g_120tabl_sivusta--original-4264x3126.png

Tri Tolosen E-EPA on vahva omega-3-kapseli hyvin imeytyvässä etyyliesteröidyssä muodossa. E-EPA on EPA-rasvahapon etyyliesteri, se valmistetaan kalan lihasöljystä. Yksi E-EPA-kapseli vastaa 4-6 tavallista kalaöljykapselia.

Lue lisää
6430012053826_21.png

Tri Tolosen Collagen on erityisesti ihon kauneuteen suunniteltu ravintolisä. Sen sisältämä kalakollageeni vaikuttaa erityisesti ihon kimmoisuuteen. Kalakollageenin on myös todettu imeytyvän muita eläinkollageeneja paremmin.

Lue lisää
Tri_Tolonen_Magnesium_plus_90_tabl_edesta.jpg

Tri Tolosen Magnesium Plus+ sisältää magnesiumoksidia, jonka vaikutus kestää pitkään sekä magnesiumsitraattia, jonka vaikutus alkaa nopeasti. Yksi tuote yhdistää molempien magnesiumtyyppien edut. B6- ja B12-vitamiini tehostavat magnesiumin vaikutusta.

Lue lisää
Tri_Tolonen_Berberin_Kromi_120_tabl_edesta.jpg

Berberiini tasapainottaa koko elimistön aineenvaihduntaa ja energian tuotantoa säätäviä geenejä. Berberis aristata –kasvia sisältävä Tri Tolosen Berberin-valmiste sopii hyvin yhteen kolesteroli- ja diabeteslääkkeiden kanssa.
Sisältää Berberis aristata-juurta 70 %.

Lue lisää
Tri_Tolonen_Nivelamin_90_tabl_edesta.jpg

GLUKOSAMIINI - MSM - KONDROITIINISULFAATTI
Tri Tolosen Nivelamin Strong+ on suunniteltu erityisesti nivelten hyvinvointiin. Sen monipuolisesti vaikuttavat ainesosat tukevat ruston sekä sidekudoksen normaalia toimintaa. Lisätty inkivääriä, kurkumaa ja kuparia.

Lue lisää
pieni 6430012053192_Tri_Tolonen_Karpalo_60_kaps_vasemmalta_v1.png

Tri Tolosen Karpalo + C-vitamiini on vahva karpalovalmiste. Se on suunniteltu naisen immuunijärjestelmän hyvinvointiin. Tri Tolosen Karpalo sisältää C-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Lue lisää