Tri Tolonen - Midsona Finland

Tri Tolonen -historiikki


Matti Tolonen on laillistettu lääkäri, lääketieteen ja kirurgian tohtori, Helsingin yliopiston dosentti. Hänet tunnetaan yhtenä Suomen luontaislääketieteen uranuurtajista. Life-ketju valitsi Tolosen ensimmäiseksi Vuoden terveysvaikuttajaksi (2009).

Lue historiasta
E_EPA.jpg

Tri Tolosen E-EPA on vahva omega-3-kapseli hyvin imeytyvässä etyyliesteröidyssä muodossa. E-EPA on EPA-rasvahapon etyyliesteri, se valmistetaan kalan lihasöljystä. Yksi E-EPA-kapseli vastaa 4-6 tavallista kalaöljykapselia.

Lue lisää
Collagen_60-tabl_s2016.png

Tri Tolosen Collagen on erityisesti ihon kauneuteen suunniteltu ravintolisä. Sen sisältämä kalakollageeni vaikuttaa erityisesti ihon kimmoisuuteen. Kalakollageenin on myös todettu imeytyvän muita eläinkollageeneja paremmin.

Lue lisää
MagnesiumPlus.jpg

Tri Tolosen Magnesium Plus+ sisältää magnesiumoksidia, jonka vaikutus kestää pitkään sekä magnesiumsitraattia, jonka vaikutus alkaa nopeasti. Yksi tuote yhdistää molempien magnesiumtyyppien edut. B6- ja B12-vitamiini tehostavat magnesiumin vaikutusta.

Lue lisää
TriTolonen Berberin 500 mg_120tabl_edesta-web.jpg

Berberiini tasapainottaa koko elimistön aineenvaihduntaa ja energian tuotantoa säätäviä geenejä. Berberis aristata –kasvia sisältävä Tri Tolosen Berberin-valmiste sopii hyvin yhteen kolesteroli- ja diabeteslääkkeiden kanssa.
Sisältää Berberis aristata-juurta 70 %.

Lue lisää
NivelaminStrongPlus.jpg

GLUKOSAMIINI - MSM - KONDROITIINISULFAATTI
Tri Tolosen Nivelamin Strong+ on suunniteltu erityisesti nivelten hyvinvointiin. Sen monipuolisesti vaikuttavat ainesosat tukevat ruston sekä sidekudoksen normaalia toimintaa. Lisätty inkivääriä, kurkumaa ja kuparia.

Lue lisää
Karpalo+C_60kaps_s2016.png

Tri Tolosen Karpalo + C-vitamiini on vahva karpalovalmiste. Se on suunniteltu naisen immuunijärjestelmän hyvinvointiin. Tri Tolosen Karpalo sisältää C-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Lue lisää