Ajankohtaista


Televisiokokki ja perheenäiti Teresa Välimäki tietää, mitä on jatkuvat hermosärky. Onneksi hän tietää, kuinka se päihitetään ja samalla löydetään elämään uusia voimavaroja.

Lue lisää
Tri_Tolonen_Omega_3_EPA_650g_120tabl_sivusta--original-4264x3126.png

Tri Tolosen E-EPA on vahva omega-3-kapseli elimistössä paremmin hyödynnettävässä etyyliesteröidyssä muodossa. E-EPA on eikosapentaeenihapon etyyliesteri, se valmistetaan kalan lihasöljystä. Yksi E-EPA-kapseli vastaa 4-6 tavallista kalaöljykapselia.

Lue lisää
Collagen_Tri_Tolonen.png

Tri Tolosen Collagen on erityisesti ihon kauneuteen suunniteltu ravintolisä. Sen sisältämä kalakollageeni vaikuttaa erityisesti ihon kimmoisuuteen. Kalakollageenin on myös todettu imeytyvän muita eläinkollageeneja paremmin.

Lue lisää
MenoHop Strong

MenoHop Strong sisältää B6-vitamiinia, humalauutetta, sinkkiä ja D-vitamiinia. Humalakasvia ja sen sisältämää hopeiinia on käytetty jo vuosisatojen ajan. B6-vitamiini edistää hormonitoiminnan säätelyä. Sinkki ja D-vitamiini edesauttavat luuston, ihon ja hiusten pysymistä normaaleina.

Lue lisää
Tri_Tolonen_Magnesium_plus_90_tabl_edesta.jpg

Tri Tolosen Magnesium Plus sisältää magnesiumoksidia, jonka vaikutus kestää pitkään sekä magnesiumsitraattia, jonka vaikutus alkaa nopeasti. Yksi tuote yhdistää molempien magnesiumtyyppien edut. B6- ja B12-vitamiini tehostavat magnesiumin vaikutusta.

Lue lisää
Tri_Tolonen_Berberin_Kromi_120_tabl_edesta.jpg

Berberiini tasapainottaa koko elimistön aineenvaihduntaa ja energian tuotantoa säätäviä geenejä. Berberis aristata –kasvia sisältävä Tri Tolosen Berberin-valmiste sopii hyvin yhteen kolesteroli- ja diabeteslääkkeiden kanssa.
Sisältää Berberis aristata-juurta 70 %.

Lue lisää
SaltBalans Super

SaltBalans Super sisältää magnesiumia, kaliumia, rannikkomännyn kuoriuutetta, rautamyrttiä ja C-vitamiinia. Yhdessä ne ovat tehokas apu kohti kevyempää oloa poistamalla turvotuksen ja ylimääräiset nesteet.

Lue lisää
Tri_Tolonen_Nivelamin_90_tabl_edesta.jpg

GLUKOSAMIINI - MSM - KONDROITIINISULFAATTI
Tri Tolosen Nivelamin Strong on suunniteltu erityisesti nivelten hyvinvointiin. Sen monipuolisesti vaikuttavat ainesosat tukevat ruston sekä sidekudoksen normaalia toimintaa. Lisätty inkivääriä, kurkumaa ja kuparia.

Lue lisää
Karpalo_Tri_Tolonen_pieni_1.png

Tri Tolosen Karpalo + C-vitamiini on vahva karpalovalmiste. Se on suunniteltu naisen immuunijärjestelmän hyvinvointiin. Tri Tolosen Karpalo sisältää C-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Lue lisää