Tri Tolonen -terveystuotteet

Tri Tolonen -terveystuotteet ovat Suomessa, suomalaisiin tarpeisiin kehitettyjä laadukkaita ravintolisiä, joiden valmistus tehdään pitkäaikaisten luotettavien yhteistyökumppaniemme toimesta. Valikoima koostuu ennaltaehkäisevään hoitoon ja vitamiinien tarpeiden täydentämiseen suunnitelluista rasvahappo- ja vitamiini- sekä kivennäisainevalmisteista. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eivätkä terveitä elämäntapoja.

Tri Tolonen Collagen 60kaps

kaunis iho kiinteä iho hiukset kynnet gluteeniton laktoositon gluteeniton hiivaton sokeriton soijaton ravintolisä
Kiinteä ja kaunis iho! Elimistö valmistaa kollageenia itse mutta jo 25 vuoden iästä alkaen sen tuotanto alkaa hiipua ja 40-vuotiailla sen tuotanto on hyvin vähäistä. Tri Tolonen Collagen on kollageenin, sinkin, biotiinin, C-vitamiinin ja karnosiinin täsmäyhdistelmä. Nämä ihon omat rakennusaineet auttavat ihoa säilyttämään kiinteyden ja elastisuuden. Kollageeni on hydrolisoitua kalakollageenia. Suositeltava vuorokausiannos 1-2 tablettia. Sinkki ja biotiini edistävät ihon pysymistä normaalina. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten. Sinkki ja C-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Sisältää

KALAkollageeni, täyteaine (selluloosa), L-karnosiini, tärkkelys (maissi), maltodekstriini, stabilointiaineet (hydroksipropyyliselluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), natrium-L-askorbaatti, sinkkisulfaatti, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), emulgointiaine (polyvinyylipyrrolidoni), D-biotiini
Allergeenit Kala*
Allergener Fisk*

Tietoa

Tuotenumero 1053314
Säilytysohje Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Weight: 98g

Ravintosisältö per (Näringsinnehåll per) 1

%DRI*
C-vitamiini (Vitamin C) 50 62 80,6
Biotiini (Biotin) 50 100 50
Sinkki (Zink) 10 100 10

*DRI = Päivittäinen referenssiannos (Dagligt referensintag)

Ravintosisältö per (Näringsinnehåll per) 2

%DRI*
C-vitamiini (Vitamin C) 100 125 80
Biotiini (Biotin) 100 200 50
Sinkki (Zink) 20 200 10

*DRI = Päivittäinen referenssiannos (Dagligt referensintag)

Samankaltaiset tuotteet

Jälleenmyyjät