Tri Tolonen -terveystuotteet

Tri Tolonen -terveystuotteet ovat Suomessa, suomalaisiin tarpeisiin kehitettyjä laadukkaita ravintolisiä, joiden valmistus tehdään pitkäaikaisten luotettavien yhteistyökumppaniemme toimesta. Valikoima koostuu ennaltaehkäisevään hoitoon ja vitamiinien tarpeiden täydentämiseen suunnitelluista rasvahappo- ja vitamiini- sekä kivennäisainevalmisteista. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eivätkä terveitä elämäntapoja.

Tri Tolonen Collagen 30tabl

kaunis iho kiinteä iho hiukset kynnet gluteeniton laktoositon gluteeniton hiivaton sokeriton soijaton Ravintolisä
Kiinteä ja kaunis iho! Elimistö valmistaa kollageenia itse mutta jo 25 vuoden iästä alkaen sen tuotanto alkaa hiipua ja 40-vuotiailla sen tuotanto on hyvin vähäistä. Tri Tolonen Collagen on on kollageenin, sinkin, biotiinin, C-vitamiinin ja karnosiinin täsmäyhdistelmä. Nämä ihon omat rakennusaineet auttavat ihoa säilyttämään kiinteyden ja elastisuuden. Kollageeni on hydrolisoitua kalakollageenia. Suositeltava vuorokausiannos 1-2 tablettia. Sinkki ja biotini edistävät ihon pysymistä normaalina. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten. Sinkki ja C-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista tai tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Sisältää

KALAkollageeni, täyteaine(selluloosa), L-karnosiini, tärkkelys (maissi), maltodekstriini, stabilointiaineet (hydroksipropyyliselluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), natrium-L-askorbaatti, sinkkisulfaatti, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), emulgointiaine (polyvinyylipyrrolidoni), D-biotiini
Allergeenit Kala*
Allergener Fisk*

Tietoa

Tuotenumero 1053526
Säilytysohje Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Weight: 52g

Ravintosisältö per (Näringsinnehåll per) 0

%DRI*
C-vitamiini (Vitamin C) 50 80 62,5
Biotiini (Biotin) 50 50 100
Sinkki (Zink) 10 10 100

*DRI = Päivittäinen referenssiannos (Dagligt referensintag)

Ravintosisältö per (Näringsinnehåll per) 100

%DRI*
C-vitamiini (Vitamin C) 50 62 80,6
Biotiini (Biotin) 50 100 50
Sinkki (Zink) 10 100 10

*DRI = Päivittäinen referenssiannos (Dagligt referensintag)

Samankaltaiset tuotteet

Jälleenmyyjät