Kolme yllättävää vinkkiä arjessa jaksamiseen

Aikuisen arki on täynnä nousuja ja laskuja sekä ihan vain jaksamista. Siksi kokosimme kolme helppoa ja voimaannuttavaa vinkkiä.

Onko pakko jaksaa, jos ei vain yksinkertaisesti meinaa jaksaa? Aikuisena usein on. Onneksi ruokavalio sekä liikunta ovat tunnettuja henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin lähteitä.

Nyt kun keväinen valo ulkona lisääntyy, tekeekin mieli ulkoilla ja syödä terveellisemmin. Päivittäisen arkirytmin sykkeessä ruokavalion monipuolistaminen jää usein kuitenkin vain ajatuksen tasolle, eikä jumppavaatteitakaan aina muista pakata kassiin.

Saavutetusta virkeystasosta ei tarvitse enää tinkiä

Opimme jo kouluvuosina, että liikunnalla on tärkeä rooli virkeänä pysymisessä. Tätä fysiologista tosiasiaa ei koulussa kuitenkaan kerrota, vaikka ehkä pitäisi: Jaksamiselle elintärkeän ubikinonin tuotanto heikkenee voimakkaasti jo varsin nuorilla ihmisillä, nimittäin kolmenkymmenen ikävuoden kohdalla. Ubikinoni on vitamiinin kaltainen yhdiste, jota tarvitaan kehon kaikissa soluissa ja siitä on hyötyä myös statiineja käyttäville, ja henkilöille joilla esiintyy migreenityyppistä päänsärkyä.

Tähän salaiseen ”kolmenkympin kriisiin” moni on saanut helpotusta Tri Tolonen Ubikinon + B-vitamiinit -kapseleista. B-ryhmän vitamiinit tiamiini ja riboflaviini edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa. Riboflaviini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Liikunta on monella tapaa terveydelle edullista. Ubikinoni antaa lisäenergiaa urheilusuoritukseen. Harrastammepa liikuntaa sitten kuntosalilla tai vaikkapa kävelylenkein, harva tulee ajatelleeksi, että sydän on kehossamme se lihas, joka ei lepää koskaan. Onneksi Tri Tolonen Ubikinon + B-vitamiinit -valmiste tuo hyvinvointia myös sydämelle ja koko hermostollemme: sen sisältämä tiamiini eli B1-vitamiini edistää sydämen ja hermoston normaalia toimintaa.

Marjat marjoina – ja nämä päälle

Me suomalaiset olemme marjastajakansaa ja luonnon antimien terveyshyödyt ovat tulleet kuin automaattisesti osana perinteistä ruokavaliotamme. Nykyajan elämässä marjapuskat ja niiden sadon säilöminen ei kuitenkaan ole osa arkeamme. Kätevän avun tähän tarjoaa Suomessa suomalaisille suunniteltu ja suosittu karpalovalmiste.

Tri Tolonen Karpalo + C-vitamiini sisältää samoja tehoaineita kuin tuore marja, mutta helposti päivittäin poimittavassa muodossa. Hyötynä on myös, että nyt tiedämme mitä syömme, sillä jokaisessa kapselissa on keskenään saman verran tehoaineita ja ne on uutettu maailman eniten tutkitusta karpalolajikkeesta.

Karpalo edistää alempien virtsateiden terveyden ylläpitoa ja tukee immuunijärjestelmää. Ympärillä pyörivien kevätflunssaisten nuhanenien keskellä omaa vastustuskykyä kannattaakin tukea riittävällä C-vitamiinin saannilla. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Osta Tri Tolonen Karpalo + C-vitamiini  helposti täältä.

Arjen ei tarvitse syödä meitä, vaikka söisimme arkisesti

Me kaikki olemme nähneet vuosien varrella ravintoympyröitä julisteissa, oppikirjoissa ja televisio-ohjelmissa. Yhtä lailla jokainen on voinut todeta, kuinka haastavaa tasapainoisen ruokavalion noudattaminen arjessa voi olla. Kahvipöydissä on tarjolla sokerisia ja rasvaisia herkkuja, lounaan jälkeen iskee yllättävä väsymys ja iltaisin tekee mieli syödä sitä mikä on hyvää, eikä välttämättä sitä, mitä ruokavalistusohjelman dieettijulkkis tyrkyttää.

Erityisesti iltapäivällä ja alkuillasta iskevä äkillinen väsymystila saattaa johtua verensokerin heittelehtimisestä. Tähän uupumuksen tunteeseen kannattaa kokeilla Tri Tolonen Berberin + kromi -valmistetta. Kromi edistää normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa sekä veren glukoositasojen pysymistä normaalina.

Arjen jaksaminen on yhtälö, jossa meistä riippumattomilla ympäristötekijöillä on suurempi rooli kuin mitä halutaan myöntää. Niitä vastaan voi onneksi tsempata sillä, mitä valintoja omassa päivittäisessä elämässään tekee. Me voimme ottaa ohjat omiin käsiimme jo tänään, sillä hyvinvointia tukevat ratkaisut ovat saatavilla kaupoista kautta maan.

Osta Tri Tolonen Berberin + kromi helposti täältä.

1. Tri Tolonen Ubikinon. Energiaa soluille. Hyvinvointia sydämelle ja hermostolle.

Ubikinon Q10 30tabl.jpg

2. Tri Tolonen Karpalo. Vastustuskykyä ja virtsateiden hyvinvointia.

tri-tolosen-karpalo-c-vitamiini-terveys-tolonen-hyvinvoinnin-tavaratalo_580_600x600.jpg

3. Tri Tolonen Berberin. Sokeritasapainoa ja painonhallintaa.

tri-tolosen-berberin-kromi-terveys-tolonen-hyvinvoinnin-tavaratalo_249_600x600.jpg