Midsonalla on suuri intohimo vaikuttaa positiivisesti ihmisten ruokailutottumuksiin ja viedä niitä kohti terveellisiä ja kestäviä vaihtoehtoja.

Midsona-liiketoiminnan perusta perustuu vahvoihin suuntauksiin, jotka liittyvät ihmisten kasvavaan kiinnostukseen terveyttä ja hyvinvointia kohtaan, yhdistettynä selkeään haluun kuluttaa kestävästi - paradigman muutos, jossa ihmiset kieltäytyvät yhä enemmän eläintuotteista, tarpeettomista lisäaineista ja vähäravinteikkaista tuotteista. Midsonan keskittyminen kasviperäisiin, puhtaisiin ja luomutuotteisiin hyötyy näistä suuntauksista. 

Keskitymme kolmeen osa-alueeseen

Midsona on viime vuosina organisoinut määrätietoisesti konsernin kestävän kehityksen työtä.

Tämän seurauksena keskitämme nyt työmme kolmeen osa-alueeseen; edistämään terveellistä elämäntapaa, valmistamaan turvallisia ja laadukkaita tuotteita sekä varmistamaan luonnonvarojen kestävän käytön.

Näitä kolmea osa-aluetta varmistetaan jatkuvasti siten, että keskitymme kysymyksiin, jotka ovat merkityksellisiä kuluttajille, maapallolle ja sidosryhmillemme.

Konkreettisempia vaiheita kestävän kehityksen työhömme

Vuonna 2018 kestävää kehitystyötämme vahvistettiin entisestään.

Meillä on nyt selkeä rakenne ja mittarit, jotta voimme seurata ja kehittää toimintaa. Olemme mm. juuri toteuttaneet kuljetushankinnan, jonka ansiosta kuljetuksemme ovat yhä ympäristöystävällisempiä. Kehitämme jatkuvasti uusia entistä terveellisempiä tuotteita.

Jatkossa kestävän kehityksen työn merkitys tulee edelleen lisääntymään Midsonalle ja kaikille sidosryhmillemme.

Toimitusjohtaja Peter Åsberg

peter_asberg.png