Salus

Pitkä kokemus ja kunnioitus kasvien hoitavia ja elimistön toimintaa tukevia ominaisuuksia kohtaan on ollut Saluksen kantava ajatus jo vuosikymmenien ajan. Puhtaista raaka-aineista ja farmaseuttisista laatuvaatimuksista syntyy Salus-laatutuotteita, joita on valmistettu jo vuodesta 1916 lähtien.Saluksella laadunvalvonta alkaa jo raaka-aineina käytettävien yrttien ja hedelmien viljelystä. Tuotteiden raaka-aineiksi valitaan luomulaatua aina, kun se on mahdollista. Laadunvalvonta jatkuu laboratoriotutkimuksilla ja käsin tapahtuvalla yrttien lajittelulla. Nyt Salus tuotteita on saatavilla myös rautalisänä lapsille, hyvänmakuisena vadelmana sekä vegaaneille. Ravintolisät eivät saa korvata monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.

Salus Floravital® rautavalmiste

vegaaninen gluteeniton säilöntäaineeton hiivaton nestemäinen vatsaystävällinen Ravintolisä
Floravital® on Floradix-rautavalmisteen hiivaton, gluteeniton ja makeuttamaton vaihtoehto, joka on suunniteltu erityisruokavaliota noudattaville kuten gluteenia välttäville, hiiva-allergisille tai vegaaneille raudan saannin täydentämiseen. Floravitalissa on samat vahvistavat vaikutukset kuin Floradixilla, mutta se on valmistettu ilman hiivauutetta, vehnänalkiota, hunajaa ja sitrushedelmiä. Floravital on säilöntäaineeton, makeuttamaton, gluteeniton ja hiivaton. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Sisältää

Seuraavien yrttien vesiuutetta (70%): karkadenkukka, kamomillankukka, fenkolinsiemen, pinaatinlehti, Seuraavien hedelmätäysmehutiivisteiden sekoitusta (27%): rypäle, päärynä, vesi, mustaviinimarja, kirsikka, karhunvatukka, porkkana. Rautaglukonaattia, ruusunmarjauutetta (sis. 4% C-vitamiina), askorbiinihappo, natriumriboflaviini-5´-fosfaattia (B2-vitamiinia), pyridoksiinihydrokloridia (B6-vitamiinia), tiamiinihydrokloridia (B1-vitamiinia), syanokobalamiinia (B12-vitamiinia). Säilöntäaineeton.
 
Vattenextrakt av följande örter (70%): karkadeblomma, kamomillablomma, fänkålfrö, spenatblad, Blandning av fruktsaftkoncentrat (27%): druva, päron, vatten, svart vinbär, körsbär, björnbär, morot. Järnglukonat, nyponextrakt (inneh. 4% C-vitamin), askorbinsyra, riboflavin-5´-fosfat (B2-vitamin), pyridoxinhydroklorid (B6-vitamin), tiaminhydroklorid (B1-vitamin), cyanokobalamin (B12-vitamin). Utan konserveringsmedel.
Allergeenit Ei sisällä allergeeneja

Tietoa

Tuotenumero 1912036
Koko 500 ml
Säilytysohje Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Suositeltava vuorokausiannos: 10 ml kahdesti päivässä noin 30 minuuttia ennen ruokailua

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
 
Rekommenderad daglig dos: 10 ml två gånger om dagen ca 30 minuter före måltid

Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas.

Ravintosisältö per (Näringsinnehåll per) 20 millilitre

Energia / KJ (Energi / KJ ) 59 KJ
Energia / Kcal (Energi / Kcal) 14 Kcal
Rasva (Fett) 0,1 g
Hiilihydraatit (Kolhydrat) 3,4 g
Proteiini (Protein) 0,5 g
Suola (Salt) 0,01 g
C-vitamiini (Vitamin C) 16 mg
Tiamiini (Tiamin) 1,72 mg
Riboflaviini (Riboflavin) 1,72 mg
B6-vitamiini (B6-Vitamin) 1,72 mg
B12-vitamiini (Vitamin B12) 1,72 µg
Rauta (Järn) 19,2 mg

Ravintosisältö per (Näringsinnehåll per) 20 millilitre

C-vitamiini (Vitamin C) 16 mg
Tiamiini (Tiamin) 1,72 mg
Riboflaviini (Riboflavin) 1,72 mg
B6-vitamiini (B6-Vitamin) 1,72 mg
B12-vitamiini (Vitamin B12) 1,72 µg
Rauta (Järn) 19,2 mg

Samankaltaiset tuotteet

Jälleenmyyjät