Historia

Salus Floradix Kräuterblutsaftia on myyty Suomessa ja vuosikymmenien ajan. Sen suosio on kasvanut tasaisesti yhä uusien sukupolvien löydettyä tuotteen. Salus-tuotteet valmistaa Saksassa Salus-Haus, yksi maailman johtavista kasviperäisten ja ravitsemuksellisten ravintolisien tuottajista jo 1900-luvun alusta saakka.

blutsaft_rölleka.jpg

Salus-Haus perustettiin vuonna 1916 juuri silloin, kun 43-vuotias lääkäri Otto Greither avasi parantolan. Hän itse oli sairas ja siten yksi parantolansa ensimmäisistä potilasta. Vuosi oli 1910. Otto kehitti hoitoja oman ideologiansa mukaisesti ja tuli terveeksi. Näistä teorioista tuli hänen kirjansa perusta, Salus Course (Salus on latinaa ja tarkoittaa terveyttä), joita myytiin useita satoja tuhansia kopioita. Vaikka Otto Greaher jätti parantolansa, hän kirjoitti useita kirjoja ja vuonna 1916 hän kehitti liiketoimintaansa edelleen perustamalla Salus Haus:in. Yhtiö valmistti teetä ja valmisteita, joita hän itse tarvitsi.

Yli 100 vuotta vanha tuote

Floradix Kräuterblutsaft - tuote, jolla on pitkä perinteet. Floradix Kräuterblutsaftilla on pitkä perinne sekä Suomessa että Euroopassa. Sen suosio on kasvanut jatkuvasti ja siitä on tullut sukupolvilta sukupolville käytettävä tuote. Useat yritykset ovat yrittäneet kopioida Kräuterblutsaftia, mutta tosiasia on edelleen, että Floradix Kräuterblutsaft on aito ja alkuperäinen eikä sitä voi kopioida!

Mistä tulee Kräuterblutsaft-nimi? Blut-mehu tarkoittaa "veri-mehua" saksaksi, minkä voi kääntää "rautamehuksi". Perinne ja puhdas tapa, nimeen Kräuterblutsaft on totuttu Suomessa ja pidämme sen edelleen tuotteen nimessä Floradixin lisäksi. Floravital on Floradixin hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton versio, joka sopii erikoisruokavalioihin.

Blutsaft_products500x371.jpg

Huolellisesti valitut ainesosat

Floridix Kräuterblutsaft ja Floravital valmistetaan tarkoin valituista raaka-aineista. Useimmiten yrtit kasvatetaan luomulaatuisesti tai ne tulevat kontrolloiduista luonnonvaraisista varastoista. Kaikki yrtit ja hedelmämehut käyvät läpi tarkat laboratoriotutkimukset ennen kuin ne hyväksytään tuotantoon, joka tapahtuu GMP-standardin mukaan (Good Manufacturing Practices).

GMP-standardien mukainen valmistustapa on aloitettu jo vuonna 1976 ja siitä lähtien tuotannon käytäntö on vähitellen parantunut, tavoitteena selviytyä aina hyvän marginaalin vaatimuksista. Monien vuosien ajan myös GLP: n vaatimukset (Good Labratory Practice) ovat täyttyneet. Tämä tarjoaa parempia mahdollisuuksia raaka-aineiden valvontaan ja sitä, että voi seurata maan ja siementen laatua ja kastelua. Siksi on myös paljon helpompi hallita torjunta-aineita (hyönteisten myrkytys) ja herbisidejä (rikkakasvien torjunta-aineet). Tämä tiukka laadunvalvonta on johtanut siihen, että Salus suunnittelee nykyään raaka-aineita lääketeollisuudelle ja kilpailijoilleen.

Korkea laatu

Voit luottaa siihen, että Salus ei koskaan uhraa laatua tai puhtautta. Floradix Kräuterblutsaft ja Floravital tehdään yrteistä ja luonnollisista hedelmämehuista. Lisäksi tuotteet eivät sisällä alkoholia, säilöntäaineita eikä synteettisiä värejä ja makuja.