Kysymyksiä ja vastauksia

Floradix sisältää väri- ja makuaineita, jotka ovat peräisin luonnollisista raaka-aineista. Floradix ei sisällä myöskään säilöntäaineita tai alkoholia. Tämän vuoksi avattu pullo tulee säilyttää jääkaapissa ja nauttia 4 viikon kuluessa avaamisesta.
Floradix ei aiheuta ummetusta. Imeytymätön rauta vaikuttaa vatsan toimintaan. Floradixin hyvä imeytyminen ja yrttiuutteet ehkäisevät ummetusta. Myös tämän vuoksi Floradix on hellä vatsalle.
Floradix sisältää vehnänalkiouutetta, joka sisältää gluteenia. Tämän vuoksi Floradixia ei voida suositella keliaakikoille. Gluteenipitoisuus Floradixissa on kuitenkin matala, minkä vuoksi useat keliaakikot voivat sitä käyttää. Floravital on gluteeniton versio Floradixistä.
Kysymykseen vastaa parhaiten lääkäri joka ohjeistaa sinua jokapäiväisessä ruokavaliossa. Floradix sisältää luonnollista fruktoosia ja glukoosia jotka ovat peräisin hedelmä- ja marjamehuista, sekä hunajaa. Näistä tulee yhteensä sokereita 17,27 g per 100 ml. Päiväannos 20 ml sisältää 3,5 g sokereita, määrä joka todennäköisesti käy useille diabeetikoille.