Floradix

Floradix sisältää kaksiarvoista, orgaanista rauta-II-glukonaattia yrttipohjaisessa vesiuutteessa. Floradix sisältää myös raudan imeytymistä edistäviä hedelmä- ja aminohappoja täysmehutiivisteestä sekä C-vitamiinipitoista ruusunmarjauutetta. Floradixin C-, B1-, B2-, B6- ja B12-vitamiinit varmistavat raudan erinomaista imeytymistä. 

Floradixin edut

  • Sisältää hyvin siedettyä, vatsaystävällistä rautaglukonaattia
  • Hyvin imeytyvä nestemäinen muoto
  • Hedelmäisen raikas maku
  • Säilöntäaineeton, maidoton ja soijaton 

Rautavalmisteen imeytymistehon kannalta ei ole yhdentekevää, minkä valmisteen valitsee. Floradixin ja Floravitalin sisältämä ferro-muodossa oleva rauta (Fe2+) imeytyy huomattavasti tehokkaammin kuin ferri-muodossa oleva rauta (Fe3+).

Rauta edistää normaalia punaisten verisolujen ja  hemoglobiinin muodostumista sekä normaalia hapen kuljetusta kehossa.

Rauta ja B6- ja B12-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. B12-vitamiini edistää normaalia veren punasolujen muodostumista.

C-vitamiini lisää raudan imeytymistä.

Floravital

Floravital on Floradix-rautavalmisteen hiivaton, gluteeniton ja makeuttamaton vaihtoehto, joka on suunniteltu erityisruokavaliota noudattaville kuten keliaakikoille, hiiva-allergisille tai vegaaneille raudan saannin täydentämiseen. Floravitalissa on samat vahvistavat vaikutukset kuin Floradixilla, mutta se on valmistettu ilman hiivauutetta, vehnänalkiota, hunajaa ja sitrushedelmiä.

Floravital on säilöntäaineeton, makeuttamaton, gluteeniton, maidoton, hiivaton, soijaton

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.