Miwana luonnolliset nenäsumutteet

Miwana luonnolliset nenäsumutteet puhdistavat nenän hellävaraisesti ja helpottavat tukkoisuutta. Miwana nenäsumutteet eivät aiheuta riippuvuutta. Kosteuttava Miwana Naturell on nenän luonnollinen puhdistaja ja sen suolapitoisuus 0,9 % on ihanteellinen kehon omalle suolapitoisuudelle. Tämä tekee nenän limakalvojen hoidosta erittäin miellyttävää. Miwana Naturell sopii kaikenikäisille imeväisikäisestä lähtien ja sitä voi käyttää päivittäin vuoden ympäri. Miwana Naturell Plus helpottaa tilapäistä limakalvojen turvotusta ja sen suolapitoisuus on sama kuin valtamerissä 3,5 %. Miwana Naturell Plus on hypertoninen eli sen suolapitoisuus on korkeampi kuin kehon nesteiden suolapitoisuus, minkä ansiosta se vetää nestettä turvonneesta limakalvosta. Miwana Naturell Plus on erinomainen tuote esimerkiksi vilustumisen, allergian tai raskauden aiheuttamaan nenän limakalvojen turvotukseen. Miwana Naturell Plus voi vähentää avaavien nenäsumutteiden käytön tarvetta. Miwana Naturell Plus sopii aikuisille ja alkaen 3-vuotiaille lapsille.

Ennaltaehkäisy ja lievittäminen

Ehkäise ja lievitä vilustumista

Vilustuminen on se, jota yleensä kutsumme virustaudiksi. Sen oireita ovat nenän tukkoisuus, vuotava nenä, kurkkukipu, lievä kuume, päänsärky ja yskä. Oireet tuntuvat ylemmissä hengitysteissä ja nenän limakalvoilla. Flunssa eli nuhakuume on yleinen sairaus, mikä ei tee siitä yhtään vähemmän hankalaa, kun se iskee.

Vilustumisen seurauksena flunssan saamisen todennäköisyys on suuri. Ympärillämme kiertää ilmassa olevia viruksia, jotka ovat myös erittäin tarttuvia. Aikuiset kärsivät yleensä kahdesta kolmeen flunssaa vuodessa. Jos vietät aikaa pienten lasten kanssa, todennäköisyys on suurempi. Päiväkoti-ikäisillä on vuodessa noin 8-10 flunssaa.

Mitä vanhemmaksi tulemme, sitä paremmin immuunijärjestelmämme toimii ja vilustumisten määrä vähenee. Esikouluikäiset kärsivät 4-6 flunssaa vuodessa.

Kehon suojausmekanismit flunssaa vastaan

Virukset pääsevät elimistöön limakalvojemme kautta, joita on etenkin nenässä, suussa ja nielussa. Jos kaikki toimii niin kuin pitäisi, kehomme ilmoittaa viruksen tunkeutumisesta esimerkiksi lievällä kurkun karheudella. Flunssan oireet voivat tuntua ikäviltä, mutta ovat todella hyviä merkkejä siitä, että kehon immuunijärjestelmä on aktivoitunut. Esimerkiksi nenän limakalvot turpoavat ja alkavat tuottaa limaa huuhdellakseen ja neutraloidakseen virukset.

Miwana tukee kehon vastustuskykyä

Miwana on luonnollinen ja lempeä vaihtoehto flunssaan liittyviin nenän ja kurkun ongelmiin. Miwanaa voidaan käyttää joka päivä ympäri vuoden ilman että se aiheuttaa riippuvuutta. Tuotteemme ovat turvallisia ja lempeitä koko perheelle vauvasta vaariin.