Triomega-kids-banneri.jpg

Triomega Kids

Hedelmänmakuinen pureskeltava Omega-3 + D-vitamiini.

Omega-3-rasvahapot ovat välttämättömiä rasvahappoja, joita lapsi tarvitsee kasvuiässä. Kapselit sisältävät lisäksi D-vitamiinia, joka edistää luiden pysymistä normaalina ja normaalin lihastoiminnan ylläpitoa.

Triomega Kids -valmisteen sisältämien Omega-3-rasvahappojen suhde (DHA/EPA) on muokattu lapsen tarpeiden mukaan. Tutkimusten mukaan lapset hyötyvät vahvasta DHA-pitoisuudesta, joka edistää näön ja aivotoiminnan pysymistä normaalina*.

Elintarvikenimi

Hedelmänmakuinen pureskeltava Omega-3 + D-vitamiini, makeutettu sakariinilla.

Käyttöalue

Täydentämään ruokavaliota Omega-3-rasvahapoilla ja D-vitamiinilla, erityisesti jos syödään rasvaista kalaa harvemmin kuin 2-3 kertaa viikossa.

Annostus

1-2 kapselia päivässä.

Ohjeenmukaista annostusta ei saa ylittää. Kapselit voidaan pureskella tai niellä kokonaisina. Valmisteen käyttöä ei suositella alle  5-vuotiaille lapsille, joiden voi olla vaikea niellä kapseleita. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on jostain syystä heikentynyt.

Ravintolisiä ei pidä käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion korvikkeena. Terveet elämäntavat ovat tärkeitä. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa

Vuorokausiannos

Suositeltava vuorokausiannos (1-2 kaps.) sisältää:

Kalaöljyä 580 - 1160 mg,

josta Omega-3-rasvahappoja 175 - 350 mg,

josta EPAa  30 - 60 mg,
DHAta  125 - 250 mg,
D3-vitamiinia  5 - 10 µg (100 - 200 % *)

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

EU:n hyväksymät terveysväitteet

DHA edistää näön ja aivotoiminnan pysymistä normaalina*.

D-vitamiini edistää luiden pysymistä normaalina ja normaalin lihastoiminnan ylläpitoa.

*DHA:n edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla sitä 250 mg päivittäin.

Pakkauskoko

60 purukapselia.

Muuta

Laktoositon, hiivaton, gluteeniton. sokeriton, ei maidon aineosia. Öljy saadaan tonnikalasta (Tyynivaltameri, Atlantti, Intian valtameri).

Saatavilla päivittäistavarakaupoista ja apteekeista.

Saatavana lapsille tarkoitettu ilmainen mobiilipeli. Lataa omasi oman mobiililaitteesi sovelluskaupasta nimellä  triomega kids