Elivo tuotemerkin alta löytyy vitamiinivalmisteita, kosmetiikkaa ja intiimituotteita. Elivo ravintolisissä on huomioitu suomalaiset ruokailutottumukset ja todennäköisimmät ravintovajeet.

Raikkaat ja laadukkaat Elivo tuotteet.

Elivo

Elivo on kotimainen hyvinvointituoteperhe, joka on kehitetty eri alojen asiantuntijoiden kanssa huomioiden suomalaisten kuluttajien tarpeet. Elivo-tuotteet löydät apteekista ja tavarataloista.

Elivo Kalsium-Magnesium-D-vitamiini -yhdistelmävalmiste 80 purutabl.

Laktoositon Gluteeniton Hiivaton Ravintolisä
Elivo Kalsium & Magnesium & D3-­vitamiini -yhdistelmävalmiste sisältää luustolle välttämättömät rakennusaineet. Kalsium, magnesium ja D3-vitamiini edistävät luuston pysymistä normaalina.

Magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa. D‐vitamiini edistää kalsiumin normaalia imeytymistä ja sen riittävä saanti on tärkeää erityisesti pimeään talvisaikaan, jolloin D-vitamiinia ei muodostu riittävästi kehossa. Lisäksi D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Sisältää

kalsiumkarbonaatti, makeutusaineet (ksylitoli ja stevioliglykosidit), magnesiumoksidi, pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), luontainen omena-aromi, kolekalsiferoli

Tietoa

Tuotenumero 1093730
Säilytysohje Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Weight: 144g

Ravintosisältö per (Näringsinnehåll per) 1 piece

D-vitamiini (Vitamin D) 10 µg
Kalsium (Kalcium) 400 mg
Magnesium (Magnesium) 187,5 mg

Samankaltaiset tuotteet

Jälleenmyyjät