Suomalaisille suunnitellut laadukkaat Elivo tuotteet.

Elivo

Elivo on suomalainen hyvinvointituoteperhe, joka on kehitetty eri alojen asiantuntijoiden kanssa huomioiden suomalaisten kuluttajien tarpeet. Elivo-tuotemerkin alta löytyy ravintolisiä, kosmetiikkaa ja intiimituotteita. Elivo-ravintolisissä on huomioitu suomalaiset ruokailutottumukset ja -suositukset. Kosmetiikkatuotteiden koostumukset ovat herkällekin iholle sopivia. Elivo-tuotteet löydät apteekista. Raikkaat ja laadukkaat Elivo-tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Lähes kaikilla Elivo-tuotteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlipputunnus.

Elivo Kalsium-Magnesium-D-vitamiini -yhdistelmävalmiste

Laktoositon Gluteeniton Hiivaton Ravintolisä Avainlippu
Elivo Kalsium & Magnesium & D3-­vitamiini -yhdistelmävalmiste sisältää luustolle välttämättömät rakennusaineet. Kalsium, magnesium ja D3-vitamiini edistävät luuston pysymistä normaalina.

Magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa. D‐vitamiini edistää kalsiumin normaalia imeytymistä ja sen riittävä saanti on tärkeää erityisesti pimeään talvisaikaan, jolloin D-vitamiinia ei muodostu riittävästi kehossa. Lisäksi D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livvstil.

Sisältää

Kalsiumkarbonaatti, makeutusaineet E 967 ja E 960 (ksylitoli ja stevioliglykosidit), magnesiumoksidi, pintakäsittelyaine E 470b (rasvahappojen magnesiumsuolat), luontainen omena-aromi, kolekalsiferoli.
 
Kalciumkarbonat, sötningsmedel: E 967 och E 960 (xylitol och stevioglykosider), magnesiumoxid, ytbehandlingsmedel E 470b (magnesiumsalter av fettsyror), naturlig äppelarom, kolekalciferol.

Tietoa

Tuotenumero 1093730
Koko 80 tabl
Säilytysohje Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ravintosisältö per (Näringsinnehåll per) 1 piece

D-vitamiini (Vitamin D) 10 µg
Kalsium (Kalcium) 400 mg
Magnesium (Magnesium) 187,5 mg

Samankaltaiset tuotteet

Jälleenmyyjät