Suomalaisille suunnitellut laadukkaat Elivo tuotteet.

Elivo

Elivo on suomalainen hyvinvointituoteperhe, joka on kehitetty eri alojen asiantuntijoiden kanssa huomioiden suomalaisten kuluttajien tarpeet. Elivo-tuotemerkin alta löytyy ravintolisiä, kosmetiikkaa ja intiimituotteita. Elivo-ravintolisissä on huomioitu suomalaiset ruokailutottumukset ja todennäköisimmät ravintovajeet. Kosmetiikkatuotteiden koostumukset ovat herkällekin iholle sopivia. Elivo-tuotteet löydät apteekista. Raikkaat ja laadukkaat Elivo-tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Lähes kaikilla Elivo-tuotteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlipputunnus.

Elivo Kalsium-Magnesium

Ravintolisä Avainlippu
Magnesiumin ja kalsiumin yhdistelmä on ihanteellinen paljon liikkuville naisille sekä henkilöille, jotka haluavat pitää huolta luustonsa ja lihastensa hyvinvoinnista. Kalsium ja magnesium edistävät lihasten normaalia toimintaa. Kalsium on tarpeellinen luuston pysymiselle normaalina. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Elivo Kalcium & Magnesium. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livvstil.

Sisältää

Kalsiumkarbonaatti, magnesiumoksidi, täyteaine E 468, emulgointiaine E 470b, luontainen appelsiini- ja sitruuna-aromi
 
Kalciumkarbonat, magnesiumoxid, fyllnadsmedel E 468, emulgeringsmedel E 470b, naturlig apelsin- och citronarom.

Tietoa

Tuotenumero 1912077
Koko 120 tabl
Säilytysohje Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Samankaltaiset tuotteet

Jälleenmyyjät