Dream maidottomat juomat

Dream kasviperäiset maidottomat juomat ovat tarkoitettu nautittavaksi kylmänä tai kuumana. Ne soveltuvat kahvin joukkoon, ruoanvalmistukseen sekä leivontaan!

Dream-brandi sai alkunsa Yhdysvalloissa 1970-luvulla kauppias, ravintoloitsija sekä keksijä Robert Nissenbaum kokeiluista kehittää maidoton kasvijuoma maidon tilalle. Nissenbaumia pidetään koko Non Dairy-kategorian luojana.

Dream kasvijuomavalikoimasta löydät maidottomia juomia ja ruuanvalmistus cuisineita moneen makuun. Valikoiman kulmakivenä toimii riisijuomat, jotka ovat olleet tuotesarjan perusta alusta alkaen. Korkealaatuinen riisi juomiin tulee Euroopasta, pääsääntöisesti Itävallasta. Korkea riisipitoisuus tekee pehmeän ja hieman makean maun samettiselle juomalle. Riisijuomat soveltuvat erinomaisesti moniallergisille kuluttajille, sillä riisi on allergeenivapaa raaka-aine.

Dream valikoiman muita makuja ovat manteli, kookos, cashew ja kaura sekä kaakaolla maustettu riisijuoma. Juomat sisältävät ainoastaan raaka-aineiden omaa sokeria (poikkeuksena maustettu Kaakao-riisijuoma) tai ne ovat täysin sokerittomia. Juomat soveltuvat nautittavaksi joko kylmänä tai kuuman. Voit käyttää niitä myös makeaan ruuanlaittoon tai leivontaan.

Dream riisi ja manteli cuisine ovat kasvipohjaisia ruuanvalmistus kermoja, joilla saat ihanan kermaisen ja samettisen maun ruokaan ilman eläinperäisiä tuotteita.

Dream tuotteet ovat soijattomia, maidottomia, gluteenittomia ja vegaanisia.

Lue lisää:  https://have-a-dream.eu/en