TriTolonen_FB_1200x628_7_Ubikinon.jpg

Ubikinon

Tri Tolonen Ubikinoni-B-vitamiinikapseleilla voi korvata ikääntymisen aiheuttamaa ubikinonin tuotannon vähenemistä.

Ubikinoni eli koentsyymi Q10 on vitamiinin kaltainen yhdiste, jota esiintyy elimistön kaikissa soluissa. Sen tuotanto vähenee voimakkaasti noin 30 vuoden iästä alkaen. Ubikinoni on erityisen tärkeää statiineita (kolesterolilääkkeitä) ja e-pillereitä käyttäville sekä migreenistä kärsiville.

Tri Tolonen Ubikinon -tuotteiden ubikinoni on valmistettu glukoosista fermentoimalla mikrobeilla. Se ei siis ole synteettinen. Tri Tolonen Ubikinon -valmisteessa ubikinoni on lisäksi auringonkukkaöljyssä, mikä parantaa imeytymistä ubikinonin ollessa rasvaliukoinen antioksidantti.

Tri Tolonen Ubikinon sisältää myös B-vitamiineja. Tiamiini ja riboflaviini edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa. Riboflaviini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Tiamiini edistää sydämen ja hermoston normaalia toimintaa.

Tuotteen edut

  • Energiaa
  • Virkeyttä
  • Hyvinvointia sydämelle ja hermostolle

Pakkaukset

  • 50 mg: 60 ja 180 kapselia
  • 100 mg: 30 ja 180 kapselia
  • 200 mg: 60 kapselia

Annostus

Tarkista annostus pakkauksesta.

Oraaliset eli suun kautta otettavat diabeteslääkkeet ja kolesterolilääkkeinä käytettävät statiinit saattavat vähentää ubikinonin määrää ja estää sen vaikutuksia. Ubikinonin ja beetasalpaajien (sydänlääkkeitä) yhteiskäytöstä taas saattaa olla hyötyä, koska ubikinoni vähentää näiden aiheuttamia sivuvaikutuksia.

 

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.