Uusi nivelamin.png

Nivelamin Strong+

Tri Tolosen Nivelamin Strong+ on suunniteltu erityisesti nivelten hyvinvointiin. Sen monipuolisesti vaikuttavat ainesosat tukevat ruston sekä sidekudoksen normaalia toimintaa. Lisätty inkivääriä, kurkumaa ja kuparia.

C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten. Kupari edistää sidekudosten pysymistä normaalina. C-vitamiini ja kupari edistävät solujen suojaamista hapetusstressiltä.

Annostus

Aikuisille 1-2 tablettia. Ei suositella raskauden ja imetyksen aikana. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Vuorokausiannos

Suositeltu vuorokausiannos (1-2 tabl.) sisältää:

Glukosamiinia 380-760 mg

Kurkumauutetta 210-420 mg, jossa Kurkumiinia 200-400 mg

MSM 200-400 mg

Kondroitiinisulfaattia 100-200 mg

Inkivääriuutetta 75-150 mg, jossa Gingeroleja 3,75-7,5 mg

Kuparia 0,5-1 mg (50-100%*)

C-vitamiinia 30-60 mg (37,5 -75%*)

D-vitamiinia 37,5-5-10 µg (100-200%*)

*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ainesosat

D-glukosamiinihydrokloridi (kasviperäinen), kurkumauute, metyylisulfonyylimetaani, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), kondroitiinisulfaatti (kanasta), stabilointiaineet (hydroksipropyyliselluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), inkivääriuute, L-askorbiinihappo, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, talkki, piidioksidi, rasvahapot), kupariglukonaatti, kolekalsiferoli

Pakkaukoko

90 tablettia.

 

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

 

Nivelet

Nivel on kahden luun välinen liitos, jotka voivat olla kiinteitä tai liikettä sallivia. Nivel koostuu luun päätä peittävästä nivelrustosta sekä niiden välissä olevasta nivelnestettä erittävästä nivelpussista.

Nivelrusto on proteoglykaanien ja kollageenisäikeiden muodostama sidekudos. Sen terveys on nivelen toiminnan tärkeä edellytys. Nivelruston tehtävänä on pienentää ruumiin painon ja liikkeiden luuhun kohdistamaa rasitusta. Terveellä ihmisellä normaali nivelrusto uusiutuu koko ajan. Liikunta säilyttää ja jopa lisää sen kestävyyttä.


Nivelien hyvinvointi

Nivelien kuntoon vaikuttavia ainesosia ovat mm. glukosamiini, MSM (metyylisulfonyylimetaani), kurkuma, kondroitiinisulfaatti, inkivääri, kupari sekä C- ja D-vitamiinit. Monissa valmisteissa kondroitiinisulfaatti saadaan hainrustosta, mutta esimerkiksi Tri Tolosen Nivelamin Strong+ -tuotteessa se saadaan kanan luista ja rustoista tuotetusta jauheesta.