Menohop strong.JPG

Tri Tolonen MenoHop Strong

MenoHop Strong sisältää B6-vitamiinia, humalauutetta, sinkkiä ja D-vitamiinia. Humalakasvia ja sen sisältämää hopeiinia on käytetty jo vuosisatojen ajan. B6-vitamiini edistää hormonitoiminnan säätelyä. Sinkki ja D-vitamiini edesauttavat luuston, ihon ja hiusten pysymistä normaaleina.

Annostus

1 kapseli vuorokaudessa.

Ravintolisiä ei pidä käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion korvikkeena. Terveet elämäntavat ovat tärkeitä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

MenoHop Strongia ei pidä käyttää raskauden aikana eikä jos sairastaa tai on sairastanut hormoniperäistä syöpää.

Vuorokausiannos

Suositeltu vuorokausiannos (1-2 tabl.) sisältää:

Humalauutetta (Humulus lupulus) 230 mg, jossa hopeiinia 200 µg

B6-vitamiinia 0,7 mg (50 %*)

D-vitamiinia 5 µg (100 %*)

Sinkkiä 5 mg (50 %*)

Ainesosat

Humalauute (Humulus lupulus), hapettumisenestoaine (dikalsiumfosfaatti), hydroksipropyylimetyyliselluloosa, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), sinkkibisglysinaatti, pyridoksiini, kolekalsiferoli

Pakkauskoko

30 kapselia

Muuta

Laktoositon, ei maidon ainesosia, gluteeniton, soijaton, hiivaton, sokeriton, ei eläinperäisiä ainesosia.

Saatavilla päivittäistavarakaupoista, terveyskaupoista ja apteekeista.

 

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

EU:n hyväksymät terveysväitteet

  • B6-vitamiini edistää hormonitoiminnan säätelyä ja hermoston normaalia toimintaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • D-vitamiini edistää luiden pysymistä normaaleina
  • Sinkki edistää hiusten, kynsien ja ihon pysymistä normaaleina
  • Sinkki edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä sekä luuston ja näön pysymistä normaalina

 

Hopeiinin vaikutusta on tutkittu myös Suomessa

Turun yliopistollisessa keskussairaalassa on tutkittu standardoidun hopeiiniuutteen (100 µg 8-prenylnaringeniä päiväannoksessa) vaikutusta vaihdevuosioireiden vähenemiseen. Randomisoituna kaksoissokkotutkimuksena toteutettuun tutkimukseen osallistui 36 vaihdevuosioireista kärsivää naista, ja se kesti 16 viikkoa. Tutkimuksessa havaittiin, että kahdeksan viikon kuluttua hopeiinin käyttö placebon saamisen jälkeen vähensi oireiden määrää, kun taas placebon käyttö vaikuttavan aineen jälkeen lisäsi vaihdevuosioireita. *)

* Erkkola R., Vervarcke S., Vansteelandt S., Rompotti P., DeKeukeleire D., Heyerick A.: A randomized, double-blind, placebo-controlled, cross-over pilot study on the use of a standardized hop extract to all eviate menopausal discomforts, Phytomedicine 2010.